Stickers

Full color stickers

Full color stickers zijn geprinte stickers op een witte of transparante ondergrond. Deze stickers kunnen rechthoekig maar ook in vorm (contour gesneden) worden uitgeleverd. Door te kiezen voor een matte of glanzende laminaat laag met UV block blijven de stickers lange tijd van topkwaliteit.

Reclamestudio Duiven levert alle soorten stickers in ieder gewenst formaat. Dit kunnen losse plakletters of cijfers zijn tot grote full color prints voor auto’s, ramen gevels etc.
Ook kleine stickers voor o.a. gereedschappen, standenborden etc. kunnen door ons geproduceerd worden. Wilt u afgeronde hoeken of een speciale vorm, dan is dit geen enkel probleem.

Stickers worden standaard voorzien van een beschermende laminaatlaag.
Uw aanvraag voor stickers beantwoorden wij binnen 24 uur.

Uitsluitend kwaliteitsproducten van 3M en Avery

Vooraf een voorbeeld van het uiteindelijke resultaat

Extra bescherming voor de lak

Foto's of teksten, precies naar uw wensen

Auto, boot, aanhanger en nog veel meer

Jaren ervaring

Losse teksten, letters en logo’s

Plakletters of snijteksten uit een kleur gesneden of geprint met verloop kleuren kunnen wij allemaal voor u verzorgen. Van een tekst voor op uw boot, auto of muur tot aan levensgrote teksten voor op ramen, borden of wat voor toepassing dan ook!

Er is heel veel mogelijk. Uw aanvraag hiervoor beantwoorden wij binnen 24 uur.

One way vision folie

Wilt u full color sticker toepassen op uw ramen maar toch graag zicht naar buiten houden? Wij printen ook op one way vision folies, ook wel free vision genoemd. Deze folies zijn ook geschikt voor achterramen van auto’s.

Vloerstickers

Ideaal voor reclame op sportvloeren zijn vloerstickers. Door de plaatsing op het sportveld (bv in de middencirkel) wordt uw reclame gegarandeerd gezien.

Vloerstickers zijn leverbaar met anti slip laminaat waardoor ze ook op winkelvloeren kunnen worden aangebracht.