Fotowanden

Fotowanden

Uw afbeelding klein of levensgroot op de wand? Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden!

Afbeelding op bord

Een afbeelding op een trespa, dibond of forex bord.

Wij kunnen uw afbeelding rechtstreeks bedrukken of doormiddel van folie met een matte of glanzende laminaatlaag plakken. Top kwaliteit met een mooi uiterlijk. We hebben ook varianten welke geschikt zijn voor buiten.

Canvas

Uw foto of ontwerp afgedrukt op canvas is altijd een mooie aanwinst aan de muur.

Canvasdoeken worden op frames gespannen en kunnen ook worden ingezet om sfeer te creëren in winkels, voor thuis, horeca, scholen , verzorgingstehuizen etc.

Textielframes

Wanneer u graag een afbeelding aan de muur wilt maar deze ook wel eens wilt vervangen kunt u kiezen voor een textielframe. Dit aluminium frame kan aan de muur worden bevestigd of als losstaand frame worden ingezet. Door middel van de platte pees in het doek is deze gemakkelijk in het frame te bevestigen.

Textielframes kunnen worden ingezet in plaats van bijvoorbeeld een canvasdoek maar worden ook vaak gebruikt voor (beurs) presentaties . Textielframes zijn ook uitermate geschikt wanneer het een grote afbeelding betreft, u krijgt dan een mooi naadloos geheel. De aluminium frames zijn tevens in het wit of zwart te krijgen.

Textielframes zijn ook met verlichting te verkrijgen!

z

Gehorige ruimte?

Wij brengen texielframes aan in o.a. wachtruimtes, restaurants en zalen waar veel akoestiek is. Door middel van “sound stop” isolerende platen achter het product te monteren zijn textielframes een perfecte oplossing om uw akoestiek probleem op te lossen met een schitterende sfeer afbeelding.

Fotobehang

Wij zijn specialisten in fotobehang. Wij printen uw fotobehang geheel naar wens. Zoek in onze foto database een passende foto of lever zelf aan. Geef een persoonlijke touch met fotobehang. Van kinderkamer, zorgaankleding, kantoor tot horecaconcept het resultaat zal verbluffend zijn!

Het fotobehang wordt naadloos worden aangebracht. De muur moet behangklaar (glad) zijn om dit product aan te brengen. Is uw muur niet behangklaar maar bijvoorbeeld voorzien van granol, vliesbehang of een geheel onbewerkte muur, geen nood, kijk dan bij het kopje Clipso hieronder wat de mogelijkheden zijn.

Clipso Sign System

Als één van de weinige bedrijven in Nederland bieden wij dit specialistische product aan!

Clipso is een hoogwaardig product waarmee we naadloos complete wanden of plafonds kunnen voorzien van een afbeelding. Het mooiste aan dit product is dat het overal kan worden toegepast, uw wanden hoeven niet gestukadoord  te zijn.

Stopcontacten, verlichting of zelfs tv schermen kunnen wij gewoon weer op de wand terugplaatsen. Dit uitermate hoogwaardige product is altijd een eyecatcher in uw bedrijf, vereniging of woning. Door het hoogwaardige materiaal voldoet het aan de strengste eisen van brandveiligheid waardoor het in publieke ruimtes kan worden toegepast, waaronder verzorgingstehuizen, restaurants, bioscopen, bibliotheken en zelfs op luchthavens.

Met het aanbrengen van LED verlichting achter de afbeelding heeft u een geheel verlichte wand wat uw eyecatcher een nog mooier effect geeft. Wilt u een heel plafond verlicht hebben? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

z

Gehorige ruimte?

Wij brengen Clipso aan in o.a. wachtruimtes, restaurants en zalen waar veel akoestiek is.
Door Clipso “sound stop” isolerende platen achter het product te monteren is Clipso een perfecte oplossing om uw akoestiek probleem op te lossen met een schitterende sfeer afbeelding.