Autobelettering

Autobelettering

Uw auto of vrachtwagen maar ook uw boot of aanhanger kunnen wij voor u beletteren. Dit kan middels teksten en logo’s maar ook door uw voertuig volledig in te pakken in een andere kleur of te voorzien van levensgrote foto’s door middel van full color prints (carwrappen). Ook voor reflecterende autobelettering kunt u bij ons terecht. Verder gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsproducten van 3M en Avery waardoor u meerdere jaren plezier heeft van de belettering. 

Ook voor het ontwerp van uw autobelettering kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over lijntekeningen van bijna elke auto waardoor wij u van te voren kunnen laten zien hoe het uiteindelijke resultaat zal zijn. Mail ons uw type auto en vertel ons wat uw wensen zijn, u ontvangt van ons binnen 24 uur een reactie.

Uitsluitend kwaliteitsproducten van 3M en Avery

Vooraf een voorbeeld van het uiteindelijke resultaat

Extra bescherming voor de lak

Foto's of teksten, precies naar uw wensen

Auto, boot, aanhanger en nog veel meer

Jaren ervaring

Carwrapping

Carwrapping wordt steeds populairder. Uw dak, spiegels of auto volledig laten wrappen kan bij ons allemaal. Kies uw kleur bij ons uit, wij beschikken over waaiers met talloze kleuren maar ook met bijvoorbeeld army motief van de top merken Avery en 3M.

Wij kunnen ook in eigen huis carwrap folies printen in uw huisstijl of met mooie afbeeldingen.  Carwrap beschermt tevens de originele lak tegen verkleuringen.

Ontchromen

De trend van dit moment! Laat uw sierlijsten, logo’s of grill in kleur door ons plakken zoda uw auto net die extra look krijgt.

Neem contact op voor de mogelijkheden, geef hierin aan welke onderdelen u wilt ontchromen en wij mailen u binnen 24 uur een prijs.

Smoken van achterlichten

De volgende trend! Met onze smoke folie in een matte of glanzende variant zien uw achterlichten er zo gaaf uit!
Mail ons uw type auto en u ontvangt binnen 24 uur een offerte.