Raamfolie

Raamfolie en -belettering

Raambelettering is een zeer effectieve manier van reclame maken.
Reclamestudio Duiven levert en monteert jaarlijks vele raambeletteringen. Raambelettering kunnen wij zowel aan de binnen of buitenzijde aanbrengen. Teksten, logo’s en full color sfeerafbeeldingen behoren tot de mogelijkheden.

Uitsluitend kwaliteitsproducten van 3M en Avery

Vooraf een voorbeeld van het uiteindelijke resultaat

Extra bescherming voor de lak

Foto's of teksten, precies naar uw wensen

Auto, boot, aanhanger en nog veel meer

Jaren ervaring

One way vision (Free vision)

Wilt u full color sticker toepassen op uw ramen maar toch graag zicht naar buiten houden?

Wij printen ook op one way vision folies ook wel free vision genoemd. Deze folies zijn ook geschikt voor achterramen van auto’s.

Zandstraalfolie

Wanneer u wel lichtinval wilt maar geen zicht meer hebben wordt etsch glass folie toegebracht.
Deze folie geeft een mat effect waardoor het lijkt of de ramen gezandstraald zijn. Vaak wordt gekozen voor deze folies in kantoorruimtes.

Deze folies zijn ook uitermate geschikt om een logo of teksten uit te snijden waardoor het een chique effect geeft.

Zon en UV-werende folies

Wanneer u last heeft van zonlicht kunnen wij uw ramen ook voorzien van zonwerende folies. Deze folies zijn in verschillende gradaties te verkrijgen waarmee u bepaald hoeveel procent u het zonlicht in ruimte wil toelaten. Deze folies hebben afhankelijk van de gradatie een spiegelend effect.

Wanneer u last heeft van verkleuringen van uw meubels, of producten in uw etalage door lichtinval maar toch volledige inkijk wenst kunt u kiezen voor een transparante UV werende folie.

 

Veiligheids en inbraak vertragende folies

Wanneer u enkel glas heeft kan het zijn dat uw verzekeraar eist dat dit wordt vervangen door dubbelglas. Een effectieve en minder kostbare optie is het glas voorzien van veiligheidsfolie welke tevens inbraak vertragend is. Deze folie houd bij glasbreuk het glas bij elkaar waardoor het moeilijker wordt om door het raam naar binnen te gaan.

Deze folies worden ook vaak toegepast in ruimtes waar men zich geen gevaarlijke glassplinters kan permitteren zoals kinderdagverblijven of scholen maar ook fabrieks en productieruimtes waar men met levensmiddelen werkt.